Itä-Uudenmaan Rakentajan ABC 2020-21 on julkaistu!

Uusi Itä-Uudenmaan Rakentajan ABC on nyt jaossa!   Hae omasi jakelupisteistä, julkaisut löytyvät Rakentajan ABC -telineistä! Tutustu myös verkkolehteen täällä webissä. Löydät lähimmän jakelupisteesi verkkolehden Rauta- ja rakennustarvikeliikkeet ja palvelut -osiosta.… Itä-Uudenmaan Rakentajan ABC 2020-21 on julkaistu!

74 asuntoa Espoon Nöykkiönlaaksoon

Lumo Kodit Oy ja Lehto Asunnot Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen 74 vuokra-asunnon toteuttamisesta Espoo Nöykkiönlaaksoon.

Sopimus on osa kokonaisuutta, jolla Kojamo ja Lehto sopivat yhteensä 11 kohteen toteuttamisesta Espoon Nihtisiltaan, Niittykumpuun ja Nöykkiönlaaksoon sekä Helsingin Vartiokylään.

Kojamolla on nyt noin 2 600 asuntoa rakenteilla.

Espoon Nöykkiönlaaksontie 7:än rakentuu kolme puukerrostaloa, jotka perustuvat Lehdon uuteen tilaelementeistä rakennettavaan ekologiseen Deco-puukerrostalokonseptiin. Puukerrostalojen moduulit rakennetaan kotimaisesta puuraaka-aineesta. Puun käyttö rakentamisessa tukee osaltaan vähähiilistä rakentamista.

Uusissa asunnoissa on Deco-puukerrostalolle tyypillisesti huoneistokohtainen ilmanvaihto, vesikiertoinen lattialämmitys, laadukkaat integroidut energiaa säästävät keittiökalusteet, vettä ja energiaa säästävät vesikalusteet sekä korkeat, luonnonvaloa tuovat ikkunat.

Lähde: Talotekniikka -lehti


Jaa
Twiittaa
Jaa