[recent_posts num=”1″ meta=”true” thumb=”false” thumb_size=”small-post-thumbnail” category=”juuri-nyt” excerpt_count=”0″]

A(i)KAA ELÄÄ!

Akaa on 16 500 asukkaan kaupunki Pirkanmaan parhailla sijainneilla! Olemme vetovoimainen kunta eikä ihme: palvelut toimii, luonto on läsnä ja yhteydet muuhun Suomeen kulkevat kätevästi raiteilla. 

Kasvamme parhaillaan moneen suuntaan, ja omakotitalojen tonttimyynti käy kuumimmillaan. Parhaat tontit viedään päältä – joten ole nopea ja löydä oma pesäpaikkasi Akaasta.

Akaassa panostetaan jatkuvaan kaupungin kehittämiseen, jotta asukkaat voivat hyvin ja yritykset menestyvät. Hyvinä esimerkkeinä näistä mainittakoon Toijalan aseman seudun jatkuva kehittäminen, Viialan uuden yhtenäiskoulun ja liikuntahallin sekä Akaa Point -yritysalueen rakentaminen. Akaa on sananmukaisesti kasvun keskiössä.

Meille, teille ja vähän joka teille

Helsinki-Tampere ja Turku-Jyväskylä -teiden välittömässä läheisyydessä komeilevasta Akaasta matka suurempiin kaupunkeihin taittuu käden käänteessä. Tampereelle ja Hämeenlinnaan on molempiin matkaa alle puoli tuntia. Kauemmaksi kulkevat löytävät Tampere-Pirkkalan lentoasemalle 30 minuutissa. Kesäisin Toijalan satamasta pääsee vesiteitse Tampereelle ja Hämeenlinnaan.

Junaliikenne on vilkasta Akaan asemilla Toijalassa ja Viialassa. Työmatkalaisia ja opiskelijoita ajatellen Tampereen ja Riihimäen välillä kulkevia lähivuorojunia on lisätty merkittävästi. Bussiliikennettä kaupungin sisällä kehitetään jatkuvasti vastaamaan kuntalaisten tarpeisiin. 

Akaassa tärkeät palvelut löytyvät läheltä, joten aikaa ei kulu ruuhkissa istumiseen. Vapaa-ajan mahdollisuudet kutsuvat heti kotiovelta.

 

Kaikki lähellä

Asujalle Akaa on unelmapaikka; uudisrakentajalle löytyy loistavia tontteja mistä valita ja lupa-asiointi onnistuu kätevästi netissä. Tontit ovat hinnoiltaan edullisia ja kooltaan monipuolisia. Omakotitontit sijaitsevat enintään parin kilometrin päässä taajamien keskustoista, palvelujen ja asemien läheisyydessä. Akaassa luonto ja palvelut ovat lähellä – aikaa jää elämälle!

Uusimpia ja suosituimpia alueita ovat Uusikylä ja Hukari. Uusikylä on lapsiperheiden suosikki lähellä Toijalan keskustan palveluita ja juna-asemaa. Luonnonläheinen Hukari rakentuu Viialaan Tarpianjoen varteen ja palveluiden ääreen.

Kylmäkosken Tipurilla on tarjolla väljiä tontteja Jalanti-järven upeissa maisemissa. Rannan tuntumassa sijaitsevat myös Viialan Helkarannantien tontit, joilta on järvimaisema Vanajalle.

Jos valmis asunto kiinnostaa, Akaaseen syntyy uusia kerrostaloja aivan pääradan varrelle. On monta syytä muuttaa Akaaseen – kasvun keskiöön!

www.akaa.fi