[recent_posts num=”1″ meta=”true” thumb=”false” thumb_size=”small-post-thumbnail” category=”juuri-nyt” excerpt_count=”0″]

Asu & Rakenna -messut 16.-17.10.2021!

Tervetuloa tutustumaan asumisen ja rakentamisen messuihin Botniahalliin.

Inspiroiva. Houkutteleva. Innostava. Monipuolinen.

Tätä kaikkea ovat tämän vuoden Asu & Rakenna -messut. Messut ovat saaneet uuden nimen ja raikkaan ilmeen – lisäksi uudistuksen on kokenut messujen sisältö. Vasara-messut ovat olleet yksi vuoden odotetuimmista tapahtumista Vaasassa. Viime messuilla vieraili yli 6 000 kävijää tutustumassa alan toimijoihin ja etsimässä uusia ideoita ja inspiraatiota omaan kotiin. Olemme kuunnelleet ja kuulleet sekä kävijöiden että näytteilleasettajien tarpeita, ja vastaamme nyt toiveisiin entistä vahvemmin.

Asu & Rakenna -messut palvelevat jatkossa asumisen teemaa kokonaisvaltaisemmin. Saman katon alta löydät niin sisustamisen ja trendien, asumisen, rakentamisen kuin kodin kunnostuksen ja talotekniikan ammattilaiset.

Olipa toiveissasi uusi sisustus, koti tai mökki, toivot ideoita ja vinkkejä remontoimiseen tai haluat kuulla talotekniikan viimeisimmistä tuulista ja energiatehokkaista ratkaisuista, löydät nyt kaiken messuiltamme. Julkaisemme tietoa messujen tarkemmasta ohjelmasta ja näytteilleasettajista kevään ja kesän aikana. Seuraa verkkosivujamme ja sosiaalisen median kanaviamme, niin kuulet pian lisää!

www.asujarakenna.fi/