Itä-Uudenmaan Rakentajan ABC 2020-21 on julkaistu!

Uusi Itä-Uudenmaan Rakentajan ABC on nyt jaossa!   Hae omasi jakelupisteistä, julkaisut löytyvät Rakentajan ABC -telineistä! Tutustu myös verkkolehteen täällä webissä. Löydät lähimmän jakelupisteesi verkkolehden Rauta- ja rakennustarvikeliikkeet ja palvelut -osiosta.… Itä-Uudenmaan Rakentajan ABC 2020-21 on julkaistu!

Asuntomessut Seinäjoella onnistuivat erinomaisesti – sähköiset palvelut vahvassa kasvussa

Asuntomessut Seinäjoella päättyivät 7.8. Messujen väliraportin mukaan yli 96 prosenttia messuvieraista piti messuja erinomaisina tai hyvinä. Nettilipunmyynti ja sosiaalisen median kampanjoiden määrä moninkertaistui aiempiin vuosiin verrattuna.

– Tärkeintä meille on asiakkaiden palveleminen parhaalla mahdollisella tavalla, oikeita kanavia käyttäen. Nettilipunmyynnin ja sosiaalisen median lukujen sekä väliraportin tulosten valossa olemme onnistuneet erinomaisesti, Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Harri Tuomaala sanoo.

Väliraportin mukaan messuvieraista 95 prosenttia piti näyttelykohteiden monipuolisuutta hyvänä tai erittäin hyvänä. Yli 77 prosenttia kyselyyn vastanneista vietti Asuntomessuilla aikaa vähintään neljä tuntia.

Asuntomessuilla Seinäjoella vieraili yli 130 000 kävijää.*

– Yhdessä Seinäjoen kaupungin ja yhteistyökumppaniemme kanssa onnistuimme tekemään Asuntomessuille Seinäjoelle runsaasti kiinnostavaa sisältöä eri ikäisille ja erilaisissa elämäntilanteissa oleville asiakkaille. Olemme kiitollisia erittäin hyvästä kävijämäärästä ja onnistumisesta sisällön luomisessa, Tuomaala sanoo.

Asuntomessut Seinäjoella –projektipäällikkö Kirsi Joensuu kertoo olevansa erityisen iloinen siitä, että messualueen kaava toteutui suunnitellun mukaisesti ja metsä säilytettiin osana aluetta. Monet rakentajat ovat käyttäneet pihoissa muun muassa kunttaa.

– Olen ylpeä myös siitä, millä ahkeruudella ja yhteishengellä rakentajat tekivät kotinsa aikataulussa valmiiksi. Kenenkään ei tarvitse tarttua vasaraan messujen päätyttyä, vaan rakentajat voivat muuttaa koteihinsa keskiviikosta alkaen, Joensuu sanoo.

Tänä vuonna asuntomessukoteihin voi tutustua ensimmäistä kertaa 3D-palvelun kautta. 3D-messukodit ovat herättäneet paljon kiinnostusta.

Tuomaala toteaakin, että sähköiset kanavat ovat suuri mahdollisuus.

– 3D-messukodit ovat olleet erittäin suosittu palvelu verkossa. Yhdistämme perinteisen messutapahtuman ja sähköisten kanavien mahdollisuudet. Saamamme palaute on ollut todella positiivista. Tärkeintä on, että voimme palvella messuvierasta juuri hänelle parhaimmin sopivalla tavalla, oikeaa kanavaa käyttäen.

Kolmeen messukotiin voi tutustua 3D-tilaesittelyjen avulla, kohteet löydät täältä.

Ensi vuonna 2017 Asuntomessut järjestetään Saimaan rannalla Mikkelissä.

*Lopullinen virallinen kävijäluku vahvistetaan noin kuukauden kuluessa MediaAuditFinland Oy:n (entinen Levikintarkastus Oy) suorittaman tarkastuslaskennan jälkeen.

Lähde: Kiinteistölehti


Jaa
Twiittaa
Jaa