[recent_posts num=”1″ meta=”true” thumb=”false” thumb_size=”small-post-thumbnail” category=”juuri-nyt” excerpt_count=”0″]

Ekologisesti kestävää ja energiatehokasta rakentamista

Omasta talosta unelmoivat joutuvat monesti tinkimään haaveistaan ja tekemään kompromisseja oman kodin rakennusprosessin alkaessa. Tontti asettaa monenlaisia vaateita sille rakennettavalle talolle.  

– Alueen asemakaava, tontille asetettu rakennustehokkuus sekä tontin maaperä ja muoto määrittävät minkälainen talo tontille voidaan ja kannattaa rakentaa, kertoo projektipäällikkö Jukka Pietarila Pro Design Oy:stä. 

– Tonttien koot ja sitä kautta myös talojen koot ovat jonkin verran pienentyneet. Kun tontti on ahdas, talo kannattaa suunnitella huolella, Pietarila täsmentää. 

– Tontin muokkaaminen on kallista. On helpompi ja edullisempi suunnitella talo tontille sopivaksi. Näin voidaan vähentää kustannuksia, optimoidusti hyödyntää tontti ja parantaa lopputuloksen laatua. Pietarila tietää mistä puhuu. Hänellä on 20 vuoden kokemus talonrakennusalalta.

Rakentamisen ammattilainen

Pro Design Oy on monipuolista ja laadukasta rakennuspalvelua tuottava kotimainen Tuusulassa sijaitseva yritys. Uudisrakentamisen lisäksi Pro Design toteuttaa myös erilaiset remontti- ja saneeraushankkeet. Toiminnan lähtökohdat ovat ammattitaitoinen henkilökunta, laadukkaat materiaalit sekä huolellinen ja viimeistelty työn jälki.  

-Rakennamme luotettavasti ja yhteistyössä asiakasta kuunnellen. Meille on erityisen tärkeää ansaita asiakkaan luottamus. Kun rakennusprojektin edetessä työt toteutuvat sovitusti suunnitelman mukaan, kustannusarvio pitää ja asiakas on tyytyväinen, silloin olemme onnistuneet, sanoo Pro Design Oy:n projektipäällikkö Jukka Pietarila. 

Laadukasta ja luotettavaa yhteistyötä

– Haluamme olla rakennusprojektissa jo suunnittelu vaiheessa mukana, jolloin voimme tarjota asiakkaalle ammattitaitomme ja osaamisemme heti alusta lähtien. Näin pystymme tuottamaan asiakkaalle kustannustehokkaan juuri hänelle sopivan ratkaisun, Jukka Pietarila sanoo. 

– Panostamme myös ekologisuuteen niin rakentamisessa kuin materiaalivalinnoissa. Yrityksemme etuina täsmälliset materiaalihankinnat, jouhevat työvaiheet sekä suorat kontaktit yhteistyökumppaneihin takaavat, että pysymme aikataulussa ja budjetissa kyeten silti reagoimaan asiakkaan suunnalta tulleisiin mahdollisiin suunnitelmamuutoksiin.  

– Yhteistyö asiakkaan kanssa on kaiken perusta. Oma talo on rahallisesti mittava sijoitus ja yksi tärkeimmistä ja merkittävimmistä hankinnoista elämän varrella, sillä se on koti, jossa elämä jaetaan perheen kanssa.

  

Pro Design Oy
044 982 0471  |  myynti@prodesign.fi  |  www.prodesign.fi