[recent_posts num=”1″ meta=”true” thumb=”false” thumb_size=”small-post-thumbnail” category=”juuri-nyt” excerpt_count=”0″]

Inkoon Länsirinne on elämää – ei seiniä

Oletko kiinnostunut terveellisestä asumisesta ja ympäristöajattelusta, mutta et halua tinkiä mukavuuksista tai palveluiden läheisyydestä? Siinä tapauksessa Inkoon Länsirinne on erinomainen vaihtoehto juuri sinulle. 

Länsirinne on luonnonläheinen asuinkortteli, jossa luontoa kunnioitetaan kaikessa rakentamisessa; infrasta valmiin talosi viimeisimpään yksityiskohtaan.

Länsirinteen maasto koostuu osittain mäkisestä metsästä, mustikanvarvuista ja männyistä. Teiden ja talojen sijoitukset suunnitellaan maaston mukaan ja eri ilmansuunnat huomioiden.

Hanketta toteuttaa The Natural Building Company yhteistyössä Inkoon kunnan kanssa. The Natural Building Comapanylla on yli vuosikymmenen kokemus rakentamisesta luonnonmukaisista rakennusmateriaaleista ja on toimialan johtavia yrityksiä Suomessa.

Heidän ohjenuoransa on ”Life – not walls” (Elämää – ei seiniä) ja he ovat erikoistuneet terveelliseen ja kestävään rakentamiseen modulaarisilla ja muunneltavilla seinärakenteilla, jotka täyttävät passiivitalostandardin julkiset vaatimukset. Taloilla on luonnollinen energiatehokkuus ja ne ovat CO2-negatiivisia.

Uuden asuinalueen rakentaminen luonnonmukaisista materiaaleista rakennetuista, huippumoderneista taloista on ainutlaatuinen hanke Suomessa.

– Nykyajan ihmiset syövät ja elävät terveellisesti. Mutta kuinka moni asuu oikeasti terveellisesti? kysyy Paul Lynch, The Natural Building Companyn toimitusjohtaja. 

Luonto ja teknologia kävelevät hankkeessa käsi kädessä. Lynch painottaa kuitenkin, että kyse on huippumodernista asuinalueesta, jonka rakennukset täyttävät sekä EU:n säännökset että Suomessa vuonna 2020 voimaan astuvan passiivistandardin vaatimukset.

Länsirinne on jo saanut ensimmäisen asukkaansa ja muille tonteille on varteenotettavia ostajaehdokkaita. Kunta päivitti äskettäin Länsirinteen tonttihinnat 20 euroon neliömetri, mikä tekee alueesta vielä houkuttelevamman. On myös todettava, että kaikki läheisellä Länsikaarella sijaitsevat tontit on jo myyty tai varattu.

Länsirinteen asuinalue sijaitsee noin 1,5 km Inkoon keskustasta, josta matkaa voi jatkaa toimivilla joukkoliikenneyhteyksillä. Etäisyys merelle ja lähimmälle uimarannalle on vain 1,5 km. 

Ruotsinkielinen alakoulu Kyrkfjärdens skola sijaitsee 1,2 km ja suomenkielinen alakoulu Merituulen koulu noin 3,2 km etäisyydellä Länsirinteestä. Luontopolku löytyy heti alueen läheisyydestä ja vain 900 metrin päässä on Gammelgårdenin museoalue, lähiliikuntapuisto skeittipuistoineen sekä upouusi koirapuisto. Helsinkiin pääset 45 minuutissa. 

Oletko kiinnostunut kodista Länsirinteessä?

 

Ota yhteyttä:

Paul Lynch, Natural Building Companyn toimitusjohtaja

+358 44 250 9663

paul@naturalbuilding.fi 

www.naturalbuilding.fi 

Voit myös seurata alueen 

rakentumista Facebook-ryhmässä 

Inkoo Länsirinne – Ingå Västerbrinken.