[recent_posts num=”1″ meta=”true” thumb=”false” thumb_size=”small-post-thumbnail” category=”juuri-nyt” excerpt_count=”0″]

Janakkalassa pääsee kaupan päälle kylpyyn

Janakkalasta kannattaa ostaa omakotitontti erityisesti juuri nyt, sillä kaupan päälle saa laadukkaan kotimaisen kylpytynnyrin. Viileitä vesileikkejä kuumiin kesäpäiviin, lämpöä pakkashuuruisiin kuutamoiltoihin, rentoutumista ja tunnelmaa osaksi ihan tavallista elämää. 

Janakkala on mainio paikka ankkuroitua muutenkin. Suurin osa Suomen työpaikoista on työssäkäyntimatkan päässä, erityisesti Helsingin ja Tampereen välisellä Suomen kasvukäytävällä. Silti kodin voi rakentaa edullisesti yhtä aikaa luonnonhelmaan ja palvelujen äärelle. Uimapaikka ja hiihtoladut ovat lähellä ja niin on kaupat, päiväkoti ja koulukin. Sekä Turenkiin että Tervakoskelle valmistuu lähivuosina upouudet koulurakennukset liikuntahalleineen. Molemmissa taajamissa on myös tuliterät tekonurmikentät.

Kunnallistekniikalla varustettuja rakentamisvalmiita tontteja on ympäri kuntaa, etelässä Tervakoskella, pohjoisessa Turengissa, Hämeenlinnan rajalla Harvialassa sekä Leppäkosken kylässä. Kaikilla alueilla on omat etunsa, supernopea yhteys moottoritielle, veneilymahdollisuus lähes kotiovella, lähellä kulkeva rautatie tai täydellinen luonnonrauha maalaismaisemassa.

Janakkalan vahvuus on sijainnin, miljöön ja palvelujen muodostama kokonaisuus. Ikkunasta avautuu maalaismaisema ja silti pihaan voi tilata pizzataksin. Sienimetsään pääsee kotoa kävellen, mutta niin Helsinki kuin Tampere, Hämeenlinnasta ja Riihimäestä nyt puhumattakaan, ovat niin lähellä, että kaupungeissa voi piipahtaa vaikka teatterissa. Tekemistä ja tapahtumia riittää myös Janakkalassa, pelkästään musiikin saralla soitetaan kymmeniä konsertteja ja keikkoja, musiikkifestareitakin on kolme maaliskuisista Musiikkipäivistä Janakkalan Barokkiin ja sympaattisiin ukulelefestareihin.

Meillä kunnalla on myydä tontteja, mutta Janakkalassa on tarjolla paljon taloja ja tiloja myös niille, jotka rakastavat vanhojen lattialautojen natinaa. Ja niille, jotka kaipaavat tilaa myös omille hevosille tai vaikka kanoille.

Tervetuloa tutustumaan!

Ps. Kylpytynnyrietu on voimassa vuoden 2020 loppuun saakka.

Leena Joutsenniemi  |  viestintäpäällikkö
leena.joutsenniemi@janakkala.fi
janakkalan kunta