Itä-Uudenmaan Rakentajan ABC 2020-21 on julkaistu!

Uusi Itä-Uudenmaan Rakentajan ABC on nyt jaossa!   Hae omasi jakelupisteistä, julkaisut löytyvät Rakentajan ABC -telineistä! Tutustu myös verkkolehteen täällä webissä. Löydät lähimmän jakelupisteesi verkkolehden Rauta- ja rakennustarvikeliikkeet ja palvelut -osiosta.… Itä-Uudenmaan Rakentajan ABC 2020-21 on julkaistu!

Kassa

Jäsentaso vaihda

Olet valinnut Perus jäsenyystason.

Perus voi ilmoittaa:

1. Yrityksen NIMI. 2. Yrityksen OSAAMIS- ja PALVELUALUE. 3. Yrityksen PAIKKAKUNTA. 4. Yrityksen PUHELIN. 5. Yrityksen KUVAUS. 6. HAKUKONE kuvaus. 7. HAKUKONE hakusana.

Jäsenyyden hinta on nyt 0.00€. + alv 24%

Onko sinulla alennuskoodi? Napsauta tästä syöttääksesi alennuskoodisi.


Tilitiedot Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään tästä

JÄTÄ TÄMÄ TYHJÄKSI
Jos tilaus maksullinen hintaan lisätään alv.
alv 24%

Käyttöehdot

Ehdot ja edellytykset

Viimeksi päivitetty: (03.06.2019) Lue nämä käyttöehdot huolellisesti, ennen liittymistä rakentajanabc.com verkkosivustolle. Palvelun käyttöoikeus ja käyttö on ehdollinen näiden ehtojen hyväksymisen ja noudattamisen suhteen. Nämä ehdot koskevat kaikkia rekisteröityneitä käyttäjiä. Käyttäessäsi ilmoituspalvelua sitoudut noudattamaan näitä ehtoja. Jos et ole samaa mieltä minkä tahansa ehdon kanssa, et voi käyttää ilmoituspalvelua.

Ostot

Valitessasi ilmoittajaprofiilit LAAJA ja PLUS, teet ostosopimuksen Rakentajan ABC-sivuston kanssa. PERUStaso on ilmainen. Sopimukset ovat voimassa toistaiseksi tai, kunnes haluat purkaa sopimuksen. Sopimus on aina minimissään kuukauden mittainen. Sopimuksen teon yhteydessä luet sopimukseen liittyvät ehdot ja sitoudut niihin. Voit purkaa sopimuksen milloin haluat.

Tilaukset

Palvelun osia laskutetaan tilausperiaatteella ("Tilaukset"). Sopimuksen tehtyäsi sinua laskutetaan sopimuksessa määritellyn kuukausiveloituksen verran.

Sisältö

Ilmoituspalvelumme avulla voit lähettää, linkittää, tallentaa, jakaa ja muulla tavalla asettaa saataville tietyn tiedon, tekstin, grafiikan, videon tai muun materiaalin ("Sisältö"). Voit muokata sisältöä itse julkaisun jälkeen ja olet vastuussa sisällön oikeellisuudesta ja hyvän maun mukaisesta linjasta. Jos sivustomme ylläpitäjä havaitsee sisällön suhteen väärinkäytöksiä on hän oikeutettu poistamaan käyttäjän ilmoituksen. Ilmoittaja omistaa jakamansa sisällön.

Linkit muihin verkkosivustoihin

Palvelumme voi sisältää linkkejä kolmannen osapuolen sivustoihin tai palveluihin, jotka eivät ole Rakentajan ABC omistuksessa tai hallinnassa. Rakentajan ABC ei ole vastuussa minkään kolmannen osapuolen verkkosivuston tai -palvelun sisällön, tietosuojakäytännön tai muiden käytäntöjen suhteen. Ymmärrät edelleen ja hyväksyt, että Rakentajan ABC ei ole vastuussa, suoraan tai epäsuorasti vahingoista tai menetyksistä, joita voi aiheutua tai väitetään aiheutuvan sellaisesta sisällöstä, tavaroista tai palveluista tai niihin liittyvästä palveluista, jotka ovat saatavilla tällaisten verkkosivustojen tai palveluiden kautta.

Muutokset

Pidätämme oikeuden yksinomaiseen harkintaamme muokata tai korvata näitä ehtoja milloin tahansa. Jos tarkistus on aineellinen, tarjoamme vähintään 30 pv. ilmoitusajan, ennen uusien ehtojen voimaan astumista. Mikä on olennainen muutos nykyisiin ehtoihin, määräytyy meidän harkintamme mukaan.

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla heräsi kysyttävää näistä ehdoista, ota meihin yhteyttä. Puh. (09) 222 3700 tilaukset@rakentajanabc.com Y-tunnus: 2307700-0

Jaa
Twiittaa
Jaa