Itä-Uudenmaan Rakentajan ABC 2020-21 on julkaistu!

Uusi Itä-Uudenmaan Rakentajan ABC on nyt jaossa!   Hae omasi jakelupisteistä, julkaisut löytyvät Rakentajan ABC -telineistä! Tutustu myös verkkolehteen täällä webissä. Löydät lähimmän jakelupisteesi verkkolehden Rauta- ja rakennustarvikeliikkeet ja palvelut -osiosta.… Itä-Uudenmaan Rakentajan ABC 2020-21 on julkaistu!

Kaleva: Oulun Raksilan puoleisen Asemanseudun kaavoitus alkamassa – suunnitelmat ovat varsin villit

VR Yhtymä oy ja Senaatti-kiinteistöt jättävät piakkoin aloitteen asemakaavamuutoksesta, joka koskee niin sanottua Oulun Ratapihan aluetta. Mukana on myös Liikennevirasto.

Asia on tulossa ensi viikon tiistaina Oulun yhdyskunta- ja ympäristölautakunnan käsittelyyn. Päätösesitys kaupunginhallitukselle on, että näin tehdään.

Yhdyskuntalautakunnan listalla liitteenä on luonnos 150 000 neliön kokonaisuudesta, joissa asuntojen lisäksi on mukana monitoimiareena, näyttelytiloja, hotelli, ravintola ja bussiterminaali. Mielenkiintoa herättävät erityisesti näyttelytilojen mahdollinen sisältö: sisähuvipuisto, Tietomaa ja joulupukkimaa. Kaikkinensa näyttelytiloille on luonnoksessa varattu 6 000 neliötä.

Lähde: RakennuslehtiJätä Vastaus

Jaa
Twiittaa
Jaa