Itä-Uudenmaan Rakentajan ABC 2020-21 on julkaistu!

Uusi Itä-Uudenmaan Rakentajan ABC on nyt jaossa!   Hae omasi jakelupisteistä, julkaisut löytyvät Rakentajan ABC -telineistä! Tutustu myös verkkolehteen täällä webissä. Löydät lähimmän jakelupisteesi verkkolehden Rauta- ja rakennustarvikeliikkeet ja palvelut -osiosta.… Itä-Uudenmaan Rakentajan ABC 2020-21 on julkaistu!

KL: Vaalimaan outlet-kylän rakentaminen saattaa alkaa vuodenvaihteessa

Virolahdelle vain 500 metrin päähän Vaalimaan raja-asemalta kaavaillun 12 000 neliömetrin Zsar Outlet Villagen rakentaminen saattaa päästä käyntiin vuodenvaihteen aikoihin. Asiasta kertoi Kauppalehti.

”Haaveena on, että vuodenvaihteen tienoilla tai vähän sen jälkeen pääsisimme aloittamaan rakentamisen. Rakennuslupa on jo saatu”, hanketta johtavan East Finland Real Estate -yhtiön markkinointijohtaja Pekka Lehtonen toteaa Kauppalehdessä.

Lehtosen mukaan 70 prosenttia ensimmäisen rakennusvaiheen liiketiloista on jo varattu. Outlet-kylään tulee lähinnä kansainvälisiä muotiliikkeitä ja jonkin verran kodintarvikeliikkeitä.

Lehtonen kertoo, että venäläismatkailijoiden vähentyminen Suomessa on ehkä jossain määrin hidastanut vuokralaisneuvotteluita, mutta ei kuitenkaan voimakkaasti. Nyt kohderyhmänä painottuvat suomalaiset. Outlet-kylä tavoittelee noin kahta miljoonaa kävijää vuodessa.

Outlet-kylän lähistölle on myös suunnitteilla hotellin, kylpylän ja lomamökit yhdistävä lomakyläkokonaisuus Hurppu Horizon Centre.

”Luulisin, että ensi vuoden loppupuoliskolla pääsisimme aloittamaan rakennustyöt”, lomakylähanketta johtava Vadim Kasarnovski kertoo Kauppalehdessä.

Lomakylä tavoittelee venäläisten lisäksi eurooppalaisia ja aasialaisia matkailijoita.

Lähde: Rakennuslehti

Kauppalehden uutinen aiheesta löytyy tästä.


Jaa
Twiittaa
Jaa