[recent_posts num=”1″ meta=”true” thumb=”false” thumb_size=”small-post-thumbnail” category=”juuri-nyt” excerpt_count=”0″]

KOTI AIDON ASUMISEN FORSSAAN

Forssa on aidon asumisen kaupunki viihtyisine ympäristöineen, laadukkaine palveluineen ja omine tarinoineen. Miellyttävään asumiseen löydät vaihtoehtoja niin kävelyetäisyydellä kaupungin palveluista kuin keskeltä luonnon rauhaa.   

Forssa on järkivihreä kaupunki, jossa ympäristöstä ja luonnosta pidetään hyvää huolta. Forssa onkin ympäristön ja luonnon huomioivan kiertotalouden edelläkävijä Suomessa. Forssa on myös vehreä puistojen kaupunki ja puistot muodostavatkin suuren osan Forssan kansallista kaupunkipuistoa. Kansallinen kaupunkipuisto kutsuu kaupungin historiallisten kohteiden lisäksi luonnon rauhaan keskelle kaupunkia, yhteisille kävelyretkille ja luonnon ihmeitä katsomaan.  

Elämä Forssassa on sujuvaa – hyvään arkeen kuuluvat asiat sujuvat turvallisesti ja mallikkaasti. Palvelut toimivat, välimatkat ovat lyhyitä ja vapaa-ajan harrastuksia eri-ikäisille on todella runsaasti. Lapsiystävällisyydestään kuulu Forssa panostaa lapsiin ja nuoriin – kaupunkiin on valmistumassa syksyllä 2022 monitoimikeskus, joka toimii päivisin modernina päiväkotina ja kouluna sekä iltaisin harrastetoimintojen keskuksena kaikenikäisille. 

Ojalanmäki – metsämäinen ja luonnollinen

Forssan uusin omakotialue on Ojalanmäki, joka sijaitsee vehreän metsämäisen luonnon ympäröimänä hyvien yhteyksien päässä kaupunginkeskustan tuntumassa. Keskustaan pääsee turvallisesti kävellen tai pyöräillen kevyen liikenteen väyliä pitkin. Alue on oikea kotipuutarhurin unelma ja kunnallistekniikaltaan valmis Ojalanmäki odottaakin lisää oman kodin rakentajia.

Tontti vain satasella Matkusta tai Vieremästä

Forssan kaupungin tonttikampanjassa on tarjolla upeita luonnonläheisiä maaseutumaisemassa olevia tontteja vain sadan euron hintaan, joten rakentamisen voit aloittaa varsin edullisesti. Tontit sijaitsevat vehreillä Matkun ja Vieremän alueilla. Matkussa on tarjolla isoja tontteja tilaa ja omaa rauhaa kaipaaville. Perinteisen kyläasumisen maalaisidyllistä löytyy myös aktiivisessa käytössä oleva kylätalo. Forssan keskusta on n. 15 minuutin ajomatkan päässä. Vieremän Mäkilamminpuiston vehreä puutarhatonttialue kutsuu etenkin lapsiperheitä asumaan viihtymään, sillä aivan alueen vieressä sijaitsevat ala-aste sekä viihtyisä uimaranta, frisbeegolfrata ja laavu.

Tonttivaraus kotisohvalta 

Tutustu Forssan kaupungin tonttitarjontaan helposti ja rauhassa sähköisen tonttipalvelun kautta ja tee tonttivarauksesi – vaikka kotisohvalta käsin. Tai ota yhteyttä asumisen ja rakentamisen ammattilaisiimme ja sovi oma tonttiesittely. Tonttipalvelut ja yhteystiedot osoitteesta www.forssa.fi/tontit ja lisää tarinoita Forssan asumisesta löydät osoitteesta www.forssa.fi/asukkaaksi 

Tervetuloa omaan kotiin – aidon asumisen Forssaan!