[recent_posts num=”1″ meta=”true” thumb=”false” thumb_size=”small-post-thumbnail” category=”juuri-nyt” excerpt_count=”0″]

Kotiin Ylöjärvelle

Ylöjärven kaupunki tarjoaa viihtyisän ja kotoisan vaihtoehdon asua lähellä Tampereen sykettä mutta vain kivenheiton päässä monipuolisesta luonnosta ja loistavista ulkoilumahdollisuuksista.

Kasvavana kaupunkina Ylöjärvi asettaa vuosittain hakuun omakotitontteja yksityisille rakentajille sekä rivi-, kerros- ja paritalotontteja yhtiömuotoiseen rakentamiseen ammattirakentajille.

Omakotitonttien haku järjestetään pääosin syksyisin. Yhtiömuotoiseen rakentamiseen tarkoitettuja tontteja pyritään asettamaan hakuun pitkin vuotta. Osaa Ylöjärven tonteista voi hakea heti.

Tonttien sijainnit ja tiedot löytyvät tonttikartalta kaupungin kotisivuilta. Kartalla näkyvät parhaillaan haettavana olevat ja jatkuvassa haussa olevat tontit, varatut tontit sekä tulossa olevat tontit. Klikkaamalla tonttia näet sitä koskevat tiedot sekä pääset avaamaan linkin mm. kaavamääräyksiin.

Vuonna 2022 Ylöjärvi asettaa hakuun uusia asuintontteja mm. Siltatien uudelta asuinalueelta keskustan tuntumasta sekä Siivikkalasta Tampereen rajalta. 

Ylöjärvellä on tähtäimessä useita isoja hankkeita, jotka tuovat kaupunkiin uusia asumisen mahdollisuuksia. Tällaisia ovat esimerkiksi Vuorentaustan uusi asuinalue sekä Teivo-Mäkkylän alue Ylöjärvenharjun ja Vaasantien tuntumassa.

Pääsääntöisesti uudet omakotitalotontit jaetaan arpomalla. Rivi-, pari- ja kerrostalotonteissa käytetään usein laatukilpailua. Yritys- ja liiketilatonttien saajat valitaan neuvottelemalla. Tarkemmat tiedot yritys- ja liiketilatonteista saa kaupungin elinkeinoyhtiöstä, Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:stä.

 

Kiinnostuitko kodista Ylöjärvellä? Tutustu ja kysy lisää!

www.ylojarvi.fi/tontit

#kotiinylöjärvelle