[recent_posts num=”1″ meta=”true” thumb=”false” thumb_size=”small-post-thumbnail” category=”juuri-nyt” excerpt_count=”0″]

Lahti on sinun kaupunkisi

Nauti Lahden seudun monipuolisista mahdollisuuksista, harrasta, osallistu ja käy tapahtumissa. Tekemistä riittää sekä urheilun että kulttuurin ystäville. Lahden kaupunki tarjoaa ainutlaatuisia tilaisuuksia ja elämyksiä myös lapsille. Lahtelaislapset pääsevät perusopetuksen kulttuuriohjelmassa tutustumaan kotikaupunkinsa kulttuuriantiin jokaisena kouluvuotena.

Etupihalla kaupunki takapihalla luonto

Meillä luonto on lähellä ja rikasta järvineen ja harjuineen. Yhdeksän kymmenestä lahtelaisesta asuu 300 metrin etäisyydellä virkistysalueesta. Salpausselkä tarjoaa upeat puitteet talven hiihtoladuille ja kesän kävelyreiteille. Lahden urheilukeskuksesta lähtevät kuntoreitit ovat valaistuja ja niitä pitkin on helppo poiketa metsän rauhaan. Jokainen lahtelainen juo maailman parasta pohjavettä. Salpausselän soraharjujen suodattama raikas pohjavesi on tärkeä valtti myös useille alueen yrityksille. 

Lahden suurin järvi, Vesijärvi on ympäri vuoden vilkas virkistymispaikka. Matkustajasatama kokoaa ihmisiä paistattelemaan päivää ja palveluiden ääreen. Talvisin jäällä tapaa luistelijoita, hiihtäjiä ja pilkkijöitä. Kesällä uimapaikat ja rantojen pyöräilyreitit innostavat vapaa-ajan viettoon. Järveltä on Vääksyn kanavaa pitkin tarjolla jopa 500 kilometriä vesireittejä.

Lahti on 120 000 asukkaan kasvukeskus. Erinomainen sijaintimme ja elävä kaupunkiympäristö takaa loisto-olosuhteet yritystoiminnalle, asumiseen tai muuten vain piipahtamiseen. Asumiseen on tarjolla monipuolisesti mahdollisuuksia niin ydinkeskustasta omakotialueisiin kuin puutarhakaupunkimaisista asuinalueista idyllisiin kyliin. Lahdessa asutaan väljästi ja aina lähellä luontoa.

 

Tervetuloa meille!

www.lahti.fi/tontit