[recent_posts num=”1″ meta=”true” thumb=”false” thumb_size=”small-post-thumbnail” category=”juuri-nyt” excerpt_count=”0″]

Loviisassa asut paremmin

On monta syytä muuttaa asumaan Loviisaan. Haluat sitten asua merenrannalla tai maaseutumaisessa kylämiljöössä, Suomen paras pikkukaupunki tarjoaa asumisen laatua. Meillä on tarjota omaa rauhaa, mutta myös yhteisöllisyyttä, jota vain aito pikkukaupunki voi tarjota. 

Loviisan asumisen uusi lippulaiva, laadukas ja moderni asuinalue Kuningattarenranta Loviisanlahden itärannalla, tarjoaa ilta-auringossa kylpeviä omarantaisia tontteja. Vaihtoehtoisesti laineiden liplatusta voi kuunnella kelluvissa taloissa, nekin ovat uuden asuinalueen kaavassa mahdollisia. Ja mikä parasta, keskustan palvelut ovat alle kilometrin päässä.

Kuningattarenrannalta aukeaa näkymä vastarannalla sijaitsevaan historialliseen Alakaupunkiin ja harjumaisemaan. Uusi asuinalue muodostaakin kiinnostavan kontrastin länsirannan vanhan asuinalueen kanssa, kun perinteinen ja moderni puurakentaminen kohtaavat.

Kuningattarenrantaan rakennetaan omakoti- ja rivitaloja sekä asuinkerrostaloja ekologista puurakentamista suosien. Ranta-alue suunnitellaan kaupunkilaisten yhteiseksi rantapuistoksi saunoineen, pienvenesatamineen ja liikuntapaikkoineen.

Kuningattarenrannassa järjestetään asuntomessut kesällä 2023. Alueen messutontit ovat tulossa avoimeen hakuun keväällä 2021.

Uudet koulurakennukset puusta

Kuningattarenrannan lisäksi Loviisa on viime vuosina panostanut myös uusiin kouluihin. Koskenkylän uusi, kaksikielinen koulukeskus valmistuu kokonaisuudessaan syksyksi 2020. 

Myös ruotsinkielinen yläkoulu keskustassa, Lovisavikens skola, on upouusi. Molemmissa hankkeissa on panostettu ekologisiin rakennusmateriaaleihin, kuten puuhun.

Koskenkylässä, kuten Loviisan muissakin kylissä, tontin saa vielä vuoden 2020 loppuun alennettuun hintaan.

Niinhän se on, että asuminen muodostuu kokonaisuudesta: siitä ympäristöstä jossa asut, talosta tai asunnosta jossa asut ja niistä palveluista joita päivittäiseen elämiseen tarvitset ja käytät. Asuminen Loviisassa on panostamista elämisen laatuun, sillä Loviisassa yksinkertaisesti vain asut paremmin kuin muualla!

Tervetuloa meille!

Lue lisää Loviisasta: loviisa.fi ja visitloviisa.fi. 

Tutustu Loviisaan muuttaneiden tarinoihin osoitteessa loviisa.fi/asuparemmin.

Kaikki Loviisan kaupungin tontit löydät osoitteesta kartta.loviisa.fi/tontit.