[recent_posts num=”1″ meta=”true” thumb=”false” thumb_size=”small-post-thumbnail” category=”juuri-nyt” excerpt_count=”0″]

Minitontteja tai reilun kokoisia tontteja lähellä keskustaa tai maaseudulla

 – nämä kaikki löydät Pälkäneeltä

Pälkäneeltä löytyy monipuolisia mahdollisuuksia asumiseen niin keskustan tuntumassa kuin maaseudun rauhassa. Pälkäneellä on hyvä saavutettavuus Tampereelta, kaunis luonto sekä erinomaiset harrastus- ja vapaa-ajan mahdollisuudet. Kaikki edellä mainitut seikat puoltavat tontin etsijää valitsemaan asuinkunnakseen Pälkäneen. Kunnalla on tarjota hyvät peruspalvelut ja Pälkäneeltä löytyy koko kunnan kattava valokuituverkosto. Pälkäneen kunnan tonttikauppa on käynyt viime aikoina hyvin ja laaja valikoima erilaisia tontteja löytyy edelleen.  

Kostianvirran kylän perheystävällisellä asuinalueella kotien pihat jatkuvat kortteleiden keskelle yhteisöllisiksi korttelipuistoiksi. Virkistysalueet, puistot ja puutarhaviljelyalueet kattavatkin asuinalueesta lähes puolet. Pälkäneellä tontin sijainnista ei tarvitse tinkiä ja reilun kokoiseen tonttiin pääsee kiinni budjetista riippumatta. Pälkäneen kunnan myynnissä olevat tontit löytyvät kunnan nettisivujen lisäksi osoitteesta kotipälkäneeltä.fi. Ota yhteyttä, niin sovitaan tonttien esittelyaika.