[recent_posts num=”1″ meta=”true” thumb=”false” thumb_size=”small-post-thumbnail” category=”juuri-nyt” excerpt_count=”0″]

MONISÄÄDETTÄVÄT FONTANOT-PORTAAT – ELÄMYKSELLINEN BARRISOL-SISUSTUS – CLC-PARVIMAAILMA

MONISÄÄDETTÄVÄT
FONTANOT-PORTAAT

ELÄMYKSELLINEN
BARRISOL-SISUSTUS

CLC-PARVIMAAILMA

Tämä elämyssisustamiskolmikko mahdollistaa viihtyisien, akustisten, turvallisten, hygieenisten, valoisien, värikkäiden ja 3D-muotoilua suosivien tilojen nopean uudistamisen mm. helposti desinfioitaviksi kohteiksi kuten päiväkodit, koulut, korkeakoulut, vanhainkodit, terveysasemat, toimistot, ravintolat, näyttelytilat, jne.

Materiaalit; puu, metalli, ei-paloa eikä bakteerikasvua edistävä, 100% kierrätettävissä oleva myrkytön PVC kaikissa RAL-väreissä mahdollistaen myös 3D värikuvien painatuksen taustavalaistuksineen.

Näillä materiaaleilla voidaan perustaa parviympäristöjä, jossa parvirakenne on valmistettu erittäin keveällä ja kestävällä puukennojärjestelmällä, mikä mahdollistaa 3D-muotoilun kauniine 3D-tukijalkoineen ilman kiinnitystä lattiaan tai seiniin, jolloin se onkin elementeistä koottu oleskelutila, mikä 7 m2 ala ei tarvitse rakennuslupaa tai asennuslupaa mm. taloyhtiössä sijaitseviin tiloihin. Käynti parvelle monisäädettävillä tyylikkäillä & turvallisilla Fontanot-portailla.

Parven CLC-rakenteisiin tukijalkoihin sekä lattiaan voidaan tarvittaessa laittaa kennojen sisään valaistus, sähkökaapelit sekä akustiikkaa parantavia eristemateriaaleja. CLC-rakenteet sekä Barrisol-kalvot muodostavat erittäin kevyitä ja silti lujia seinä- ja kattorakenteita, joita voidaan helposti liikuttaa sisätiloissa tarpeen mukaan.

Näin voidaan kustannustehokkaasti järjestää suuriin ja korkeisiin avotiloihin turvallisuutta, hygieenisyyttä, akustiikkaa ja viihtyvyyttä tuovia lisä-/erillistiloja kulloisenkin tarpeen mukaan. Mikä parasta tuotteet ovat myös siirrettävissä tai myytävissä edelleen toisiin tiloihin.

Virusten vastaiseen taisteluun Barrisol on tuonut uuden CLIM-ilmastointijärjestelmän, jonka puitteissa ei esiinny tavanomaista voimakasta ja häiritsevää ilmanvaihtoa viruslinkona – ilmavirran tuskin havaitsee – lämpötilaero jalkojen ja pään välillä on vain pari astetta ja huonetilaan paineella tuotettu puhdas ilma imetään takaisin ilmanvaihtolaitteeseen puhdistettavaksi!  Erittäin tärkeä tieto julkisia tiloja varten!

Koska taustavalaistulla ja 3D-väripainatuksella Barrisol-materiaalilla voidaan luoda ikkunattomiin tiloihin uskomattoman todellisia ”metsä- ja järvimaisemaikkunoita” sekä kattoon valaistuja ”pilvimaisemia”, saadaan aikaan viihtyisyys, hyvä ja terveellinen ilmastointi sekä erinomainen akustiikka. Näin hylkäyksen kohteena oleva tila voidaankin nopeasti muuntaa kaikkien haluamaksi oleskelu-, työ- tai opiskelutilaksi tai pitkäaikaispotilaiden henkistä tasoa nostavaksi parantavaksi tilaksi!

Fontanot-portaat  www.fontanot.it toin Suomeen 2006, Barrisol-materiaalin 1997 www.barrisol.fi / www.barrisol.com ja CLC-rakenne www.clc-kenno.fi on lähtöisin Sakari Karjalaisen yrityksestä 2019.

Fontanot-portaista löytyy yli 50 etua, Barrisol-materiaalista yli 100 etua ja CLC-rakenteista yli 30 etua! Ota rohkeasti yhteyttä lisätietoja varten, niin suunnitellaan juuri teille parhaiten soveltuva kokonaisuus!

FenLan Oy
Jussi Penttilä | 040 544 3140 | jussi.penttila@elisanet.fi