Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan RAKENTAJAN ABC 2020-21 ON JULKAISTU!

Uusi Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan Rakentajan ABC on nyt jaossa!   Hae omasi jakelupisteistä, julkaisut löytyvät Rakentajan ABC -telineistä! Tutustu myös verkkolehteen täällä webissä. Löydät lähimmän jakelupisteesi verkkolehden Rauta- ja rakennustarvikeliikkeet ja… Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan RAKENTAJAN ABC 2020-21 ON JULKAISTU!

Nikkilässä käynnisssä useita rakennushankkeita

 

Nikkilä uudistuu vauhdilla, kun käynnissä on useita rakennushankkeita ihan Nikkilän keskustassa.

Pari vuotta rakenteilla ollut uusi sivistyskeskus Nikkilän sydän avaa ovensa suomen- ja ruotsinkielisten yläkoulujen oppilaille tänä syksynä.

Pupu-aiheisen liikenneympyrän ympäristössä tapahtuu, kun  Osuuspankin korttelissa sijainneen entisen K-Kaupan rakennusta puretaan ja tilalle rakentuu kerrostaloasuntoja. Viime vuonna puretun Domino-kauppakeskuksen paikalle rakentuu parhaillaan senioriasuntoja Iloisen mielen puistoon.

Nikkilän keskustan ja Itäisen Jokipuiston yhdistävän uuden asuinalueen Sipoon Jokilaakson rakennustyöt ovat alkaneet tänä keväänä ja alueella rakennetaan parhaillaan katuja sekä vesi- ja viemäriverkostoa. Jokilaakson ensimmäiset tonttikaupat on jo tehty ja on mahdollista, että myös tonttien rakentaminen alkaa jo tänä syksynä.

Lähde: www.sipoonjokilaakso.fi


Jaa
Twiittaa
Jaa