Päijät-Hämeen Rakentajan ABC 2020 on julkaistu!

Uusi Päijät-Hämeen Rakentajan ABC on nyt jaossa!   Hae omasi jakelupisteistä, julkaisut löytyvät Rakentajan ABC -telineistä! Tutustu myös verkkolehteen täällä webissä. Löydät lähimmän jakelupisteesi verkkolehden Rauta- ja rakennustarvikeliikkeet ja palvelut -osiosta.… Päijät-Hämeen Rakentajan ABC 2020 on julkaistu!

Nikkilässä käynnisssä useita rakennushankkeita

 

Nikkilä uudistuu vauhdilla, kun käynnissä on useita rakennushankkeita ihan Nikkilän keskustassa.

Pari vuotta rakenteilla ollut uusi sivistyskeskus Nikkilän sydän avaa ovensa suomen- ja ruotsinkielisten yläkoulujen oppilaille tänä syksynä.

Pupu-aiheisen liikenneympyrän ympäristössä tapahtuu, kun  Osuuspankin korttelissa sijainneen entisen K-Kaupan rakennusta puretaan ja tilalle rakentuu kerrostaloasuntoja. Viime vuonna puretun Domino-kauppakeskuksen paikalle rakentuu parhaillaan senioriasuntoja Iloisen mielen puistoon.

Nikkilän keskustan ja Itäisen Jokipuiston yhdistävän uuden asuinalueen Sipoon Jokilaakson rakennustyöt ovat alkaneet tänä keväänä ja alueella rakennetaan parhaillaan katuja sekä vesi- ja viemäriverkostoa. Jokilaakson ensimmäiset tonttikaupat on jo tehty ja on mahdollista, että myös tonttien rakentaminen alkaa jo tänä syksynä.

Lähde: www.sipoonjokilaakso.fi


Jaa
Twiittaa
Jaa