Itä-Uudenmaan Rakentajan ABC 2020-21 on julkaistu!

Uusi Itä-Uudenmaan Rakentajan ABC on nyt jaossa!   Hae omasi jakelupisteistä, julkaisut löytyvät Rakentajan ABC -telineistä! Tutustu myös verkkolehteen täällä webissä. Löydät lähimmän jakelupisteesi verkkolehden Rauta- ja rakennustarvikeliikkeet ja palvelut -osiosta.… Itä-Uudenmaan Rakentajan ABC 2020-21 on julkaistu!

PETÄJÄVESI ON AKTIIVISEN LAPSIPERHEEN TURVALLINEN PARATIISI

Olen asunut kaupunkivuosien jälkeen Petäjävedellä kohta kolme vuotta puolisoni ja nelivuotiaiden kaksostemme kanssa, joten tiedän kokemuksesta, mistä kerron kirjoittaessani Petäjävedestä perheiden paratiisina. Petäjävesi on alle 4000 asukkaan kuntana juuri sopivan pieni turvalliseen ja yhteisölliseen arkeen, mutta samalla kuitenkin aktiivinen, vireä ja omaleimainen. Unescon maailmanperintölistalla oleva vanha kirkko, Koskensaaressa sijaitseva Keski-Suomen vanhin ruukki ja lukuisat vanhat kivisillat tekevät Petäjävedestä keskimääräistä juurevamman paikan asua.

Sijaintimme Jyväskylän, Keuruun, Uuraisten ja Jämsän keskellä mahdollistaa pendelöinnin näihin kaikkiin kuntiin. Julkisen liikenteen yhteydet erityisesti Keuruulle ja Jyväskylään ovat hyvät työmatkoihin ja harrastamiseen. Matka Jyväskylän keskustaan taittuu 30 minuutissa, Keskussairaalalle ja Keljon marketteihin nopeammin.

Pienten lasten kanssa arki Petäjävedellä on erityisen sujuvaa ja turvallista; päiväkodit ovat uusia, naapurustot yhteisöllisiä someryhmineen, kevyen liikenteen olosuhteita parannetaan ja jokaisella asuinalueella on hyväkuntoiset leikkipuistot. Kouluikäisille on tarjolla kaksi erinomaista alakoulua ja lukiolaisia palvelee pieni mutta kovatasoinen lukiomme jossa on hyvät valinnaismahdollisuudet, yksilöllistä opetusta, aktiivista kansainvälisyystoimintaa ja käytännössä maksuttomat kurssikirjat ja läppärit.

Kaikenikäisiä varten Petäjävedellä on maksuttomat liikuntapaikat (tekonurmi, frisbeegolf-rata, yleisurheilukenttä, ladut, uimala, parkour, pump track-rata jne) ja salivuorot sekä kaikille yleisiä maksuttomia harrastevuoroja koripallosta lento- ja jalkapalloon. Tekonurmi- ja tenniskentät ovat myös maksutta kaikkien käytössä. Kansalaisopisto lukuisine kursseineen, liikuntaseurat, ratsastustallit, useat luontokohteet ja Keski-Suomen pikkukuntien aktiivisin elokuvaohjelmisto tarjoavat hintalaatusuhteeltaan erinomaista tekemistä moneen lähtöön kuten myös tasokas kuntosali, joka maksaa 65€ vuodessa. Saman verran maksan pianotunneistani kansalaisopistossa!

Petäjävesi tarjoaa erinomaista elämisen laatua ihan lähellä Jyväskylää. Tonttihintamme keskusta-alueelta järvimaisemasta tai latujen vierestä alkavat sadasta eurosta ja rakennusvalvontamme palvelee ripeästi ja joustavasti kaikenlaisia rakentajia. Pidä siis Petäjävesi vaihtoehtona kun rakennat! Jos haluat kuulla lisää ketterästä kunnastamme tai kaipaat lisätietoja niin käy nettivuillamme tai sovi tapaamisaika kanssani lähettämällä minulle tekstari numeroon 041-4493002.

EERO VAINIO

KUNNANJOHTAJA

PETÄJÄVEDEN KUNTA


Jaa
Twiittaa
Jaa