[recent_posts num=”1″ meta=”true” thumb=”false” thumb_size=”small-post-thumbnail” category=”juuri-nyt” excerpt_count=”0″]

Pytinkimessut saa seurakseen Maistuvan

Seinäjoki Areenalle kokoontuu maaliskuun lopussa taas joukko rakennus-, remontointi- ja sisustuspuolen näytteilleasettajia tuomaan alan uusimpia ja kiinnostavimpia ratkaisuja tarjolle. Samalla pääsylipulla pääsee kokemaan myös ruoka- ja juomapuolen tarjontaa, sillä Areenan B-hallin uusi Maistuva-tapahtuma houkuttelee herkkusuut paikalle.

Kevät on perinteisesti uudistumisen aikaa. Tähän tarpeeseen iskee myös Pytinkimessut, josta rakentamista tai remontoimista suunnitteleva voi tehdä hankintoja ja hankkia tietoa tulevaan projektiinsa tai uusia ideoita johonkin muuhun kodin uudistamista vaativaan ongelmaan. Kunnat ja kaupungit ovat tämän vuotisilla messuilla hyvin edustettuina, joten tonttitarjontaa ja kotiseututietoa on hyvin luvassa sitä kaipaaville. Monipuolinen lavaohjelma ja työnäytökset takaavat kävijälle Pytingin osalta kattavan kokonaisuuden rakentamisen ja remontoimisen osalta. Messuja saapuu juontamaan Radio Suomipopin Aamulypsystä tuttu Anni Hautala. Remonttipiiskurina tunnetulla Perttu Sirviöllä on oma remppanurkka messuhallissa, jossa hän antaa ratkaisuja kinkkisiin remppaongelmiin.

Inspiraatiota tulevaan kevääseen messuilta löytyy houkuttelevien parveke- ja terassiratkaisujen muodossa. Ulkotiloista on tullut lähes sisätilojen vertaisia ajanviettopaikkoja, joihin panostetaan ja niiden halutaan olevan kauniita ja toimivia.

Sisustaminen on trendinä noussut yhä tärkeämpään asemaan yhtenä kodin viihtyvyyden tekijänä. Pytinkimessuilta löytyy tätäkin puolta aikaisempaa enemmän niin näytteilleasettajilta kuin ohjelmapuolelta. Messujen ajan yleisölle pikavinkkejä pieniin kodin sisustusongelmiin on antamassa Suunnittelutoimisto Wow Designin Marika Mäki-Haapoja. Lavaohjelmasta löytyy myös luentoa tuoreista sisustustrendeistä.

Samalla lipulla Maistuvaan

Ruoka on toinen tämän ajan trendi-ilmiö. Kotoilu ja ruoan laittaminen on muodikasta. Maistuva-tapahtumasta on mahdollista ostaa erilaisia herkkuja kotiin vaikkapa tulevan pääsiäisen juhlapöytään. Ympäri Suomen tulevat näytteilleasettajat ja erityyppisten ruokien valikoima takaavat jokaiselle jotakin. Maistuvasta löytyy ravintola-alue, jossa on Ruokaprovinssin ja Keittiömestariyhdistyksen yhdessä suunnittelemia tapas-tyyppisiä maisteluannoksia. Maisteluannokset on suunniteltu sopimaan ravintola-alueen olut- ja viinitoimittajien tuotteiden kanssa yhteen. Maistuvan pääkokkina häärää Italian Piemontessa viinitilaa pyörittävä, monissa liemissä keitetty Jyrki Sukula. Maistuvan ohjelmassa on lisäksi mm. Pohjanmaan oma keittiöjulkkis Nanna Rintala kokkaamassa sekä Marttojen vinkkejä kevään ja kesän juhlien onnistuneeseen järjestämiseen ja ruoka-allergisten huomioonottamiseen.

30.-31.3. Seinäjoki Areenassa järjestettäville Pytinkimessuille ja Maistuvaan on sisäänpääsy samalla lipulla. Koettavaa, nähtävää, maisteltavaa ja kotiin viemisiä riittää koko päiväksi.

RAKENTAJAN ABC ON MUKANA PYTINKIMESSUILLA!

pytinki.fiJätä Vastaus