[recent_posts num=”1″ meta=”true” thumb=”false” thumb_size=”small-post-thumbnail” category=”juuri-nyt” excerpt_count=”0″]

Rakennusalan kalenterit 2022, joissa on alan kattavat tietopaketit, ovat nyt tilattavissa

TUTUSTU JA TILAA KALENTERIT TÄSTÄ!

Timpermanni Kalenteri 2022

Timpermanni kokoaa yksiin kansiin valtavan määrän tietoa, jota rakentaja tarvitsee. Siksi se on joka vuosi yhtä arvostettu ja haluttu ajankäytön ja muistin apuväline, josta on todellista käytännön hyötyä.

 

Sähkömiehen Kalenteri 2022

Sähkömiehen Kalenteri on jo klassikko. Vuosien varrella se on muotoutunut vastaamaan mahdollisimman hyvin käyttäjäkunnan tarpeita.

 

LVI Kalenteri 2022

LVI-kalenteri on alan ammattilaiselle hyödyllinen apuväline ja sisältää tietoa, jota alan ammattilainen tarvitsee työssään päivittäin: tärkeimmät viranomaismääräykset ja runsaasti LVI-alan yleistietoa sekä käytännön mitoitusohjeita.

 

LVISK Kalenteri 2022

Perinteinen LVIS-kalenteri on laajentunut laajemmalla kylmäosiolla ja nimikin on siten muuttunut LVISK-kalenteriksi. Todellinen talotekniikan käsikirja.

 

Palomiehen Kalenteri 2022

Palomiehen Kalenteri on alalla toimiville tärkeä tietolähde: se sisältää muun muassa aina uusimman version pelastustoimilaista ja -asetuksesta. Palomiehen Kalenteri on taskukokoon tiivistetty, erittäin runsas ja monipuolinen tietopaketti. Selkeän päiväkirjaosan lisäksi kalenteriin on koottu laaja virastojen ja palolaitosten osoitteisto puhelinnumeroineen. Kalenterista löytyy myös kuntotesti- ja savusukellusharjoitustaulukot.

 

TUTUSTU JA TILAA KALENTERIT TÄSTÄ!