Pohjois-Savon Rakentajan ABC 2019 on julkaistu!

Uusi Pohjois-Savon Rakentajan ABC on nyt jaossa! Hae omasi jakelupisteistä, julkaisut löytyvät uusista telineistä! Tutustu myös verkkolehteen täällä webissä. Paljon uusia ilmoittajia mukana!

0 comments

RAKENTAMISEN JA REMONTOINNIN SUURTAPAHTUMA

raksa

Suosittu Raksa tarjoaa jälleen maaliskuussa yhden katon alta kaiken rakentamiseen ja remontoimiseen. Suomen suurimpiin rakennusalan messuihin lukeutuvassa Raksassa löytyy tuote- ja palvelutarjontaa niin pien-, rivi- ja kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajille ja mökin kunnostajillekin.

Tapahtuman erikoisteemoja ovat tänä vuonna Turvallinen ja toimiva kotiKodin pintaremontit sekä Saunaremontit. Nykypäivän viihtyisä saunapiha esittäytyy Raksassa omalla teema-alueellaan. Opiskelijoiden toteuttama lastenhuone -osasto tarjoaa uusia ajatuksia eri ikäisten lasten huoneiden sisustamiseen. Raksan isäntäparina toimii Löytäjät-sarjasta tuttu parivaljakko, huonekalupuuseppä Uolevi Nurmi ja sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyykönen.

Neuvoja pieniin ja suuriin projekteihin
Raksa-messujen mielenkiintoinen ohjelma tarjoaa ajankohtaista asiaa ja uusia ideoita rakentamiseen, remontointiin sekä sisustamiseen. Luvassa on tietoa mm. energiatehokkaasta rakentamisesta ja putkiremonteista sekä opastusta omiin sisustuspulmiin ja pintaremontteihin. Hyödyllistä tietoa on tarjolla myös messujen yhteydessä toteutettavissa Pientalorakentamisen kehittämiskeskus PRKK:n ilmaisissa koulutuksissa. Tuttujen rakentaja- ja remonttikoulujen lisäksi uutuutena on mukana nyt Piha- ja puutarhakoulu.

Raksan yhteydessä järjestetään perjantaina 11.3. riskitöntä rakentamista ja turvallista asumista käsittelevä seminaari.

Tervetuloa RAKSA-messuille!

Käy katsomassa Messustudion taltioimia tunnelmia viime kevään Raksasta TÄSTÄ

Ilmainen lisäetu messuvieraille
Lisäetuna kaikille kupongin palauttaneille messuvieraille 432-sivuinen, 30 euron arvoinen Rakenna & Remontoi -opaskirja veloituksetta (1 kpl/kävijäperhe).
Leikkaa kuponki kotiin jaettavasta Raksa-lehdestä tai tulosta TÄSTÄ 

Lähde: www.lahdenmessut.fi


Jaa
Twiittaa
Jaa