[recent_posts num=”1″ meta=”true” thumb=”false” thumb_size=”small-post-thumbnail” category=”juuri-nyt” excerpt_count=”0″]

Suomalainen palvelu haastaa AirBnB:n

Suomalainen majoituspalvelu Forenom lupaa vuokrata omistus- tai vuokra-asuntosi kesän ajaksi ja maksaa tarvittaessa koko kesän vuokran etukäteen.

Tyhjänä seisova omistus- tai vuokra-asunto aiheuttaa turhia lisäkuluja kesän budjettiin. Tästä syystä kaupunkilaiset haluavat tarjota asuntonsa vuokralle lähtiessään itse kesän viettoon toiselle paikkakunnalle. Samaan aikaan tilapäisen kesämajoituksen tarve kasvaa kaupungeissa.

Forenomin Kesävuokralainen on helppo, turvallinen ja kannattava tapa ratkaista asunnon vuokraus kesän ajaksi. Forenom vuokraa omistus- tai vuokra-asunnon ja ammattilaiset huolehtivat asunnosta koko kesän.

“Tarjoamme asiakkaillemme soveltuvasta kalustetusta asunnosta kiinteän vuokran koko kesän. Koska haluamme tehdä vuokraamisesta mahdollisimman helppoa, maksamme tarvittaessa koko kesän vuokran etukäteen,” kertoo Forenomin vuokrauspäällikkö Jaakko Ihalainen.

Sekä omistus- että vuokra-asunnon voi vuokrata Forenomille. Ihalainen muistuttaa kuitenkin, että vuokra-asunnon jälleenvuokraukseen tarvitaan lupa asunnon omistajalta.

“Kesällä asuntojen tarve kasvaa merkittävästi. Yritysasiakkaillamme on suuri tarve asunnoille pääkaupunkiseudulla ja muissa kasvukeskuksissa kesätyöntekijöidensä majoittamiseksi. Erityisesti pääkaupunkiseudun tiukka asuntotilanne voi tehdä kesäasunnon löytämisestä vaikeaa” kertoo Forenomin toimitusjohtaja Johannes Kangas.

Forenom vuokraa asuntoja ensisijaisesti yritysasiakkaidensa käyttöön, mutta myös yksityishenkilöt ovat tervetulleita majoittumaan. Forenomin asiakaslupauksen mukaisesti asunto tarkastetaan ja siivotaan huolellisesti aina majoittujan vaihtuessa. Asunnon vuokraaja ja omistaja voi siis olla huoletta, sillä asunnosta pidetään hyvää huolta.

’’Olemme Suomen kokenein kodinomaisen majoituksen tarjoaja ja asiakaspalvelumme palvelee 24 tuntia vuorokaudessa myös suomeksi. Henkilöstömme koostuu yli 270 ammattilaisesta, joten asuntosi on hyvissä käsissä’’, lupaa Kangas.

Tutustu Kesävuokralainen kampanjaan.

Lähde: Kiinteistölehti