[recent_posts num=”1″ meta=”true” thumb=”false” thumb_size=”small-post-thumbnail” category=”juuri-nyt” excerpt_count=”0″]

Tervetuloa Rakennusliiton kesäpäiville 11.- 12.6.2016

Kesäkuinen Tampere kutsuu rakentajia perheineen Kesäpäiville viihtymään ja tapaamaan rakentajatovereita ympäri Suomea sekä tutustumaan Tampereeseen ja etenkin Finlaysonin alueeseen ja Särkänniemeen.

Kesäpäivien aloitustapahtuma ”Täsä me ollaan – Raksan kesäpäiväpamaus”  on Finlaysonin alueella Väinö Linnan aukiolla lauantaina 11.6. klo 12. Siellä kuullaan niin puheenjohtaja Harjuniemeä kuin näyttelijä Ahti Jokistakin. Musiikista vastaa tamperelainen Me and My Monkeys -trio.

Päivä jatkuu eri puolille Finlaysonin ja Tampellan aluetta sijoitettujen Tammerkoski-suunnistuspisteiden kiertämisellä, Werstaan itsessään jo huikeisiin tiloihin ja erityisesti kesäpäivätapahtumaa varten pystytettävään taidenäyttelyyn tutustumisella.  Näyttelijä Ahti Jokinen tulkitsee ainutlaatuisella tavallaan Lauri Viidan runoja. Veteraanirakentajille ja rakentajanaisille on varattu tilat Werstaalta omia tapaamisiaan varten. Pubivisa taas järjestetään Ravintola Plevnassa. Myöhemmin iltapäivällä siirrytään Särkänniemeen. Koko elämyspuisto laitteineen on kesäpäivävieraiden käytössä. Ohjelmalavalle nousee Me and My Monkeys -yhtyeen ohella legendaarinen Agents solistinaan Vesa Haaja. Karaokepistoksen saaneet pääsevät mittaamaan taitojaan Särkänniemen terassiravintolassa. Myöhemmin illalla siirrytään satamaravintoloiden Kaisla ja Ankkuri tarjonnasta nauttimaan.

Rakentajamotoristit ja -karavaanarit kokoontuvat jo perjantaina 10.6. Camping Härmälään ja liittyvät lauantaina muiden kesäpäivävieraiden joukkoon. Motoristit tekevät liittymisen näyttävästi – ja etenkin kuuluvasti – tulemalla kulkueena Finlaysonin alueelle.

Raksanuoret ideoivat vielä omaa ohjelmaansa, mutta mielekästä näkemistä ja ennen muuta tekemistä löytyy nuoremmallekin jäsenkunnalle.

Sunnuntaina on mahdollisuus tutustua Tampereeseen ja sen historiaan pätevien matkaoppaiden opastamana bussikierroksella. Kierros kestää noin tunnin. Ennakkoilmoittautuminen tarvitaan, jotta osaamme tilata tarpeellisen määrän kiertoajeluja.

Majoittuminen ja ruokailu Tampereella on tehty mahdollisimman edulliseksi neuvottelemalla useiden hotellien ja ravintoloiden kanssa edullisemmat hinnat. Majoitusvaraukset tehdään suoraan hotelleihin tai myyntipalveluun.

Kesäpäiväpassien ja herkkuseteleiden tilaus, ilmoittautuminen kiertoajelulle, naistapaamiseen ja veteraanitapaamiseen 16.5. mennessä sähköpostilla kesapaivat@rakennusliitto.fi, postitse (Rakennusliitto, Kesäpäivät, PL 307, 00531 Helsinki) tai puhelimitse 0400 338 003. Tilauslomakkeet löytyvät ILMOITTAUTUMISET-välilehdeltä. Kesäpäivien ohjelma tarkentuu koko ajan.

TERVETULOA KESÄPÄIVILLE!

Lähde: www.rakennusliitonkesapaivat.fi

  •  
  •  
  •