[recent_posts num=”1″ meta=”true” thumb=”false” thumb_size=”small-post-thumbnail” category=”juuri-nyt” excerpt_count=”0″]

Tuiki tärkeä katto

Terveessä talossa on aina ehjä katto. Katon kunnon vaikutus koko rakennuksen hyvinvointiin on korvaamaton. Jos kattoasiat eivät ole kunnossa on koko koti vaarassa.

Tomi Kaipainen Kattohuolto Kaipainen Oy:stä korostaa katon kunnon ylläpidon merkitystä. -Uudetkin katot tarvitsevat huoltoa. Kun kattoa huolletaan säännöllisesti, ollaan perillä kattoa koskevista korjaustarpeista heti niiden ilmetessä. On helpompi ja edullisempi ennaltaehkäistä ja huoltamalla varmistaa katon toimivuus, kun korjata vuotavan katon varsin nopeasti mittaviksikin kasvavia koko rakennusta uhkaavia vaurioita.

– Haluamme asiakkaan voivan luottaa meihin. Teemme kaiken tarpeellisen, mutta emme mitään turhaa. Turvallinen kustannustehokas ratkaisu on asiakkaan etu, Kaipaisen Kattohuolto painottaa.

Vastuun tunteva perheyritys

Tomi Kaipainen on ollut kattojen asialla jo 25 vuotta. Kaipaisen perheyrityksessä vankka ammattitaito ja alan tuntemus on saavutettu työtä tekemällä ja siitä oppimalla. Talonrakennusalan ammattitutkinto antaa hyvät valmiudet toimia alalla, mutta varsinaista erikoistumiskoulutusta ei alalle ole, vaan työ on opiskeltava työtä tekemällä. Kattohuolto Kaipaisessa ollaan valmiita siirtämään tietotaitoa nuorille tuleville ammattilaisille.

Tyytyväinen asiakas ja hyvin tehty työ on meille ensisijaisen tärkeää, kertoo yrittäjä Tomi Kaipainen. -Teemme työtämme ylpeydellä asiakasta palvellen. Jokainen asiakas ja työ on yhtä tärkeä, oli kysymyksessä sitten yksityishenkilö, huoltoyhtiö, rakennusliike tai kunta. Kartoitamme kohteen ja arvioimme asiakkaan tarpeen yksilöllisesti. Meidän vahvuutemme on moniosaaminen ja asiakaslähtöisyys. Annamme aina tekemällemme työlle takuun.  Haluamme kehittyä asiantuntijoina ja tekijöinä alallamme. Meillä on vahva halu ylläpitää käsillä tekemisen ammattitaitoa. 

Katto kerrallaan kuntoon! Kattohuolto Kaipaisen ihanne tilanne on tehdä itse katto alusta loppuun ja suorittaa huoltotyöt säännöllisin määräajoin.

Laadukas yhteistyö

Kattohuolto Kaipaisen yhteistyökumppani BMI Icopal on bitumikatteiden ja vedeneristämisratkaisujen johtava asiantuntija. Kotimaiset BMI Icopalin tuotteet ovat laadultaan ensiluokkaisia jatkuvan tuotekehityksen tuloksia. -Pitkän yhteistyömme seurauksena luotamme tuotteeseen ja olemme oppineet työstämään materiaalia parhaimmalla mahdollisella tavalla. Tiedämme, miten se käyttäytyy Suomen vaativissa ja vaihtuvissa sääoloissa. Icopal antaa materiaalille jopa 15 vuoden takuun, Tomi Kaipainen sanoo.

Katon huolto ja turvallisuus

Kattojen ja katoilla suoritettavan työn turvallisuuskysymyksiä pohditaan valitettavan usein vasta onnettomuuksien sattuessa. Katon turvallisuuden vähimmäisvaatimukset ovat laissa säädettyjä ja katon turvallisuudesta vastaa kiinteistön omistaja. Kun katon turvatuotteet ovat kunnossa, on katon huolto turvallista ja vaivatonta. -Työskentely on tehokasta ja perusteellista, kun pystytään toimimaan katolla laajalla alueella. Valitettavan usein katolta puuttuvat kulkusillat ja ns. kiinnityspollarit, johon turvavaljaat saadaan kiinni, Tomi Kaipainen harmittelee. Kaipaisen yhteistyökumppani kotimainen kattojen sadevesijärjestelmiä ja turvatuotteita valmistava Nesco toivoo tietoisuuden kattoturvallisuuden merkityksestä kasvavan. On kaikkien etu, että kattoturvallisuudesta huolehditaan. Näin taataan sekä asukkaan, että katolla työskentelijän turvallisuus, Nescosta kerrotaan. 

Yrityksen uusi voimavara Sanna Kaipainen on perehtynyt alaan tekemällä ja opiskelemalla. Taloushallinnon opinnot vahvistavat yrityksen toimintaa entisestään.

 

Kattohuolto Kaipainen
041 531 1484
www.kattohuoltokaipainen.fi
kattohuolto.kaipainen@gmail.com