[recent_posts num=”1″ meta=”true” thumb=”false” thumb_size=”small-post-thumbnail” category=”juuri-nyt” excerpt_count=”0″]

Uudelleensyntynyt Karkkila

Karkkila on vuonna 1820 perustetun Högforsin masuunin ympärille muodostunut noin 9 000 asukkaan vireä pikkukaupunki. Karkkila sijaitsee Länsi-Uudellamaalla, valtatie kahden varrella noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Naapurikuntia ovat Lohja, Vihti, Tammela ja Loppi.

Ruukkihistoriastaan ja teollisuudestaan tunnettu kaupunki on viime vuosina uusinut kasvojaan voimakkaasti: taide ja kulttuuri ovat entistä näkyvämpi ja merkittävämpi osa niin karkkilalaisten kuin siellä vierailevien ihmisten elämää. Toki teollisuus ja moninaiset palvelut ovat edelleen tärkeimmät työllistävät alat.

Karkkilassa on helppo asua ja elää. Kaikki peruspalvelut ovat helposti saavutettavissa – koulut, päiväkodit, terveyspalvelut, harrastukset – eikä siirtymisiin mene liikaa aikaa. Kaunis ja historiallisesti arvokas Karjaanjoen ja vanhojen teollisuuskiinteistöjen maisemissa kulkeva koskireitti on kauneudessaan ainutlaatuinen ja ilahduttaa niin ulkoilijoita kuin vanhaa ruukkimiljöötä arvostaviakin.

Muuttajalle Karkkilalla on tarjota paljon vaihtoehtoja. Myytävinä olevissa asunnoissa löytyy valinnan varaa laidasta laitaan, ja mikäli olet rakentamassa omakotitaloa, tonttitarjontaa löytyy monipuolisesti eri puolilta kaupunkia. Karkkilassa tonttien hinnat ovat merkittävästi edullisempia kuin muissa pääkaupunkiseudun kehyskunnissa – tutustu tarjontaan ja löydä itsellesi sopiva rakennuspaikka.

Karkkila – Högfors 

Kauppala perustettu 1932

Karkkilan kaupunki 1977

Asukasluku 8734 (2021)

Maakunta Uudenmaan maakunta

Etäisyyksiä Helsinki 70 km, Turku 120 km,
Tampere 145, Pori 275 km

Kaupungin puhelinvaihde     p. (09) 4258 3600

Tonttien myynti ja vuokraus     p. 044 7674 897

Rakennusluvat, katselmukset ja neuvonta     p. 050 4052 816

Meillä on tilaa elää ja hengittää.

Tutustu asumisen mahdollisuuksiin ja vaihtoehtoihin

www.karkkila.fi/asuminen

KARKKILA HÖGFORS Uudelleensyntynyt.