[recent_posts num=”1″ meta=”true” thumb=”false” thumb_size=”small-post-thumbnail” category=”juuri-nyt” excerpt_count=”0″]

Ydinkeskusta

Keskustan kehittämishankkeiden tavoitteena on luoda ydinkeskustaan viihtyisä ja laadukas kävelyä ja joukkoliikennettä suosiva kaupunkikeskusta, jossa jokaisen on helppoa ja turvallista liikkua. Tällä sivulla julkaistaan keskustahankkeiden tiedotteet maaliskuusta 2014 lähtien.  Aiemmat tiedotteet löytyvät täältä.

27.1.2016
Aleksanterinkadun rakentaminen alkaa keväällä 
15.1.2016
Rautatienkatua elävöitetään tulevina kesinä 
27.10.2015
AleksiBoksi -kilpailutyöt keskiviikon kaavaillassa

&nbsp

Elinvoimaisen keskustan elementit

keskustan-kehittämisen-tavoitteet-KAAVIO-300x263

Lahden keskustan aluetta on ideoitu jo vuosikymmeniä. Keskustan kehittäminen on ollut esillä niin kaupungin strategiassa kuin yleiskaavassakin. Kaupungin strategiassa esitetään, että alueen yhdyskuntarakennetta ja liikennejärjestelmää kehitetään kevyen ja julkisen liikenteen ehdoilla sekä edistäen asukkaiden viihtyisyyttä, terveyttä ja hyvinvointia. Kaupallista keskustaa vahvistetaan ja ympäristön laatua kohennetaan. Keskusta-alueen suunnittelu on yhteistyötä, jossa niin yrittäjät, kiinteistöt ja tapahtumajärjestäjät kuin asukkaatkin pääsevät mukaan ideoimaan tulevaisuuden ratkaisuja. Lahden Keskustaeheytys ry koordinoi yhdessä kaupungin kanssa sidosryhmätyöskentelyä.

Lisätietoja:

Lahden kaupunki

projektipäällikkö Riitta Niskanen
riitta.m.niskanen(at)lahti.fi
p. 03 814 2436,
050 559 4200

Lahti City ry

toiminnanjohtaja Janne Viitamies
janne.viitamies(at)lahticity.fi
p. 040 5100 948
Aleksanterinkatu 10, 3.krs
www.lahticity.fi

Lähde: www.lahtiuudistuu.fi

  •  
  •  
  •