Itä-Uudenmaan Rakentajan ABC 2020-21 on julkaistu!

Uusi Itä-Uudenmaan Rakentajan ABC on nyt jaossa!   Hae omasi jakelupisteistä, julkaisut löytyvät Rakentajan ABC -telineistä! Tutustu myös verkkolehteen täällä webissä. Löydät lähimmän jakelupisteesi verkkolehden Rauta- ja rakennustarvikeliikkeet ja palvelut -osiosta.… Itä-Uudenmaan Rakentajan ABC 2020-21 on julkaistu!

Ypäjän kunta – ihmisläheistä asumista

Ypäjän kunta tunnetaan hyvin hevosistaan. Ypäjä on kuitenkin paljon muutakin. Ihmisläheisen kunnan vahvuuksia ovat esimerkiksi lapsiperheystävällisyys, toimivat lähipalvelut sekä kaunis luonto. Ypäjä tarjoaa sopivan maanläheistä asumista ja ihmisenkokoista elämää.

Tonttitarjonnan suhteen kunta tarjoaa jokaiselle jotakin. Kirjoitushetkellä kunnassa on käynnissä tonttikampanja, jossa voittajat voivat lunastaa tarjoushintaan itselleen unelmien asuinpaikan. Tämän lisäksi kunnassa on tarjolla vaihtelevia ja monipuolisia asuinmahdollisuuksia. Jos olet vielä vailla unelmiesi asuinpaikkaa, ole rohkeasti yhteydessä. Autamme mielellämme sinua löytämään juuri tarpeitasi vastaavan tontin.

 

Tatu Ujula
Kunnanjohtaja | Ypäjän kunta

www.ypaja.fi


Jaa
Twiittaa
Jaa